• +91 73 918 68 111

FREQUENTLY ASKED QUESTION

Q 1: I am totally new to this "website thing". How does the whole process work?

Answer-Never fear, that's why we are here. You can learn about our time proven process in ourprocess section.

Q 2:why use Website? Which Benifits?

Answer- You can Create and Lounch a business or Personal Website you can update your website from anywere in the World using just a Browser You Can add Unlimited any type of Content-Text,Photo Galleries and files Regarding your Business. You Can add Interactive elements Such As mailing Lists. You Can publish updates instantly. You Can ristrict access to specific areas on your site to select users we've helped businesses improve customer service, market their products, and attract customers. Functionality requests range from basic to advanced to ensure your site supports all of your goals.

Q 3:Which Features are included in our Website?

Answer-This is unique website,management and hosting service,it enables you to instently create elagant,feature-rich or personal web sites using a Website you can Create Professional grade

Q 4:How much does a website cost?

The cost of a website can vary depending on various factors. Though our website projects generally start in the $1,000 range for basic business sites and range upward depending on your unique needs.

Q 5:How does the payment process work?

Answer-60% Advance before development, remaining 40% amount after 50% Project completion then application will be launched(for Customized Website Package).

Q 6: What kind of businesses do you work with?

Answer-We work with a broad range of company types [small start-ups ,nonprofits and more] across many business industries Over the years, we've helped businesses improve customer service, market their products, and attract customers. Functionality requests range from basic to advanced to ensure your site supports all of your goals.

Q 7:How long does it take to build a website?

Answer-: You Have Select Plan A,B,C,D Our websites take approximately 5 days to create.Suppose, if Our Customized websites depends on your Requirement to create.

Q 8:If I have any Question,Who can I Contact?

Answer-Please use the Contact us link provided on the menu bar to submit any questions or comments.

Q 9: What browsers will our site work in?

Answer-We try to build our sites to be compatible with all popular browsers and operating systems. We check our sites on PCs and all the major browsers like Internet Explorer, Firefox, Chrome, and Opera. We try to make our sites as compatible with various browsers as possible.

Q 10:What is The Meaning of Responsive Design?

Answer- For example, if you open a web application on desktop, displaying a lot of information in the available screen with each component occupying optimal space. But, when you switch to a mobile device, you should not try to squeeze all the information into the limited real estate on screen. Suppose,You have design Responsive Website you are serving different webpages to users with a smartphone, a tablet or a laptop.